Ceptas siļķes

Ceptas siļķes Foto: Ceptas siļķes

Sastāvdaļas

  • 8 svaigas siļķes
  • 75 g speķa
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 3 ēdamkarotes rīvmaizes
  • etiķis
  • sinepes
  • sāls

Pagatavošana

  1. Siļķes notīra, katru pārgriež gareniski uz pusēm, uzber mazliet sāls, aprasini ar etiķi un apziež no abām pusēm ar sinepēm.
  2. Vispirms apviļā miltos, pēc tam rīvmaizē.
  3. Speķi sagriež gabaliņos un izkausē.
  4. Šajos taukos apcep siļķes no abām pusēm.

Pasniedz ar kartupeļu salātiem vai ar kartupeļu biezeni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes