Sastāvdaļas
Vafelēm:
- 100 g speltas milti
- 70 g ķiršu Smalkais muslis
- 100 g piens (augu vai cits, pēc izvēles)
- 3 olas
- 60 g eļļa
- 0.5 t.k. kurkuma - krāsai
Krēmam:
- 1 bundža iebiezinātais piens
- 1/2 iepakojums svaigais siers
Pagatavošana
- Saputo olas ar eļļu
- Pievieno pārējās sastāvdaļas un cep, kamēr kraukšķīga vafele.
- Tai jābūt ļoti plānai! Ja tev ir M izmēra olas, vari pieliet klāt vēl pāris ēd.k.pienu, lai sanāk ļoti plānas!
- Saputo iebiezināto pienu ar svaigo sieru, un pilda pa vidu vafelēm.
- Liek uz nakti ledusskapī. Dekorē ar sezonas ogām.
Pašceptas plānās speltas un auzu vafeles, pildītas ar iebiezinātā vārītā piena un krēmsiera krēmu! Vienkārši un gardi!
Patika recepte? Iesaki draugiem. Paldies!