Biezpiena cepumi ar sukādēm

Biezpiena cepumi ar sukādēm Foto: Biezpiena cepumi ar sukādēm

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena 
  • 1 ola 
  • 70 g mīksta sviesta
  • 2-3 ēdamkarotes cukura 
  • 1/2 tējkarotes cepamā pulvera 
  • 170 g miltu 
  • 100 g sukāžu

Pagatavošana

  1. Bļodā samaisa cukuru, miltus, cepamo pulveri un sukādes, pievieno olu, sviestu, caur sietu izberztu biezpienu - samīca mīklu.
  2. No mīklas izveido bumbiņu un atstāj uz 20-30 minūtēm.
  3. Mīklu sadala nelielos gabaliņos, izveido bumbiņas un mazliet saplacina. 
  4. Cepumus liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, cep 180°C temperatūrā, 15-20 minūtes, kamēr cepumi kļūst mazliet zeltaini.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes