Bezē cepumi

Bezē cepumi Foto: Bezē cepumi

Sastāvdaļas

  • 3 atdzesēti olu baltumi
  • 1 glāze cukura

Pagatavošana

  1. Olu baltumus sakuļ, pakāpeniski pievienojot cukuru.
  2. Kuļ tik ilgi, kamēr olu baltumu masa kļūst gluda un stingra.
  3. Veidnē ieklāj cepamo papīru.
  4. Olu baltumu masu liek konditorejas maisiņā un izspiež cepumus.
  5. Cepumus kaltē 100-110°C temperatūrā, no 40 minūtēm līdz 3 stundām, atkarībā no cepumu lieluma.
  6. Krāsni izslēdz, atver durtiņas, bezē cepumus neizņemot ārā, pilnībā atdzesē.
  7. Bezē cepumus pasniedz ar ogām, kausētu šokolādi vai putukrējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes