Sastāvdaļas
- 1 kg maltās gaļas
- 1 glāze auzu pārslu
- 2 olas
- 1 glāze tomātu mērces
- 1 glāze majonēzes
- 1 tējkarote ķimeņu
- rīvmaize
- sviests vai eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Olas sakuļ, pievieno tomātu mērci, majonēzi un samaisa. Pieber auzu pārslas un atstāj, alai uzbriest.
- Uzbriedinātajām auzu pārslām piejauc malto gaļu. Pieber ķimenes, sāli pēc garšas un visu samīca.
- No mīklas veido kotletītes, apviļā rīvmaizē un liek pannā karstā sviestā vai eļļā cepties.
Apetīti rosinošas, sulīgas auzu pārslu kotletes ar kraukšķīgu, zeltaini brūnu garoziņu lieliski dažādos jūsu ikdienas ēdienkarti!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!