Ābolu rozīšu deserts

Ābolu rozīšu deserts Foto: Ābolu rozīšu deserts

Sastāvdaļas

  • 1/2 citrona sula
  • āboli
  • aprikožu džems
  • kārtainā mīkla
  • ūdens
  • malts kanēlis
  • pūdercukurs

Pagatavošana

  1. Citrona sulu samaisa ar ūdeni, vienādās proporcijās.
  2. Ābolus plāni sagriež.
  3. Ābolus samaisa ar citrona sulu un ūdeni, karsē mikroviļņu krāsnī uz 3 minūtēm.
  4. Tad ābolus notecina caurdurī, ļauj apžūt.
  5. Atsevišķi samaisa 3 ēdamkarotes aprikožu džema ar 2 ēdamkarotēm ūdens.
  6. Karsē mikroviļņu krāsnī 1 minūti, kārtīgi samaisa.
  7. Izrullē mīklu, sagriež sloksnītēs, uzklāj džemu, izkārto ābolus, uzkaisa kanēli, satin ruleti, kā rozītes. 
  8. Liek mazās veidnītēs, cep sakarsētā krāsnī, kamēr gatavs.
  9. Gatavas ābolu rozītes pārkaisa ar pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes