Ābolu plācenīši ar kanēli

Ābolu plācenīši ar kanēli Foto: Ābolu plācenīši ar kanēli

Sastāvdaļas

  • 500 g cietu ābolu
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • 6 ēdamkarotes miltu
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 1/4 tējkarote kanēļa
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 2 olas

Pagatavošana

  1. Ābolus nomazgā, notīra un izņem serdes.
  2. Ābolus sarīvē uz rupjas rīves.
  3. Sakuļ olas ar cukuru, pievieno miltus, cepamo pulveri, kanēli un citronu sulu.
  4. Pievieno sarīvētos ābolus - samaisa mīklu.
  5. Cep uz pannas, no abām pusēm.
  6. Pasniedz ar jogurtu vai skābo krējumu, var pārliet ar karameļu mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes