Āboli kraukšķīgā vistas filejā

Āboli kraukšķīgā vistas filejā Foto: Āboli kraukšķīgā vistas filejā

Sastāvdaļas

  • 3 vistas filejas
  • 2 lieli āboli
  • 4 selerijas kāti
  • 50 g maltu auzu pārslu
  • 3 ēdamkarotes maltas paprikas
  • 2 ēdamkarotes kaltēta bazilika
  • sāls, pipari pēc garšas
  • olīveļļa

Pagatavošana

  1. Vistu filejas sagriež nelielos gabaliņos, apcep uz lielas uguns, kamēr parādās garoziņa.
  2. Ābolus un selerijas kātus sagriež gabaliņos, cep uz pannas 5 minūtes.
  3. Vistas gaļu liek veidnē, uzber sāli, piparus, virsū liek ābolu un selerijas maisījumu.
  4. Atsevišķā traukā samaisa maltu papriku, baziliku, maltas auzu pārslas.
  5. Ar maltu auzu pārslu maisījumu pārkaisa vistas gaļu, cep sakarsētā krāsnī, 20 minūtes, pasniedz karstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes