Sastāvdaļas
- 250 g vistas gaļas bez kauliem
- 1 liels sīpols
- 400 ml piena
- 4 ķiploka daiviņas
- 3 tējkarotes miltu
- sāls, pipari pēc garšas
- zaļumi
Pagatavošana
- Gaļu sagriež īsās strēmelītēs.
- Sīpolu sagriež pusgredzenos.
- Gatavo mērci - pienu samaisa ar 1,5 tējkarotēm miltu un sakapātiem ķiplokiem, pieber sāli, piparus, samaisa.
- Sīpolu apcep pannā, kamēr tas kļūst viegli zeltains, pievieno gaļu, maisot cep, 5 minūtes, uz vidējas uguns, pieber sāli, piparus.
- Pievieno atlikušos miltus, samaisa, turpina cept pāris minūšu.
- Uzlej piena mērci, samaisa.
- Sautē 5 minūtes, pannai uzliekot vāku, visu laiku turpina maisīt.
- Nobeigumā uzkaisa sakapātus zaļumus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!