Vistas filejas pirkstiņi ar sinepju - medus mērci

Vistas filejas pirkstiņi ar sinepju - medus mērci Foto: Vistas filejas pirkstiņi ar sinepju - medus mērci

Sastāvdaļas

  • 2 lielas vistas filejas
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • rīvmaize
  • olīveļļa
  • 4 ēdamkarotes krējuma
  • 1 ēdamkarote kaperu
  • 1 ēdamkarote medus
  • 1/2 graudaino sinepju
  • 100 g salātu lapu maisījuma
  • nedaudz pētersīļu
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Vistas filejas sagriež pirksta lieluma gabaliņos, miltus sajauc ar sāli un pipariem.
  2. Filejas apviļā miltos tad apmērcē sakultā olā, pēc tam rīvmaizē.
  3. Pirkstiņus kārto uz pannā ieklāta cepama papīra, pārlaista eļļu.
  4. Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsta līdz 220°C temperatūrai, un cep 10-15 minūtes - kamēr vistas filejas strēmelītes kļūst zeltainas.
  5. Gatavo mērci: sajauc krējumu, medu, sinepes, kaperus, sasmalcinātus pētersīļus, sālu un piparus. Mērci pasniedz ar vistas filejas pirkstiņiem un salātu maisījumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes