Virtuvē noderīgi deviņi knifiņi gatavošanai

Virtuvē noderīgi deviņi knifiņi gatavošanai Foto: Virtuvē noderīgi deviņi knifiņi gatavošanai

1. Miltu mērces bāzes vietā iebieziniet mērces vai zupas ar samīcītiem kartupeļiem vai citiem dārzeņiem, piemēram, kāļiem vai pastinakiem.

2. Ja nevēlaties iegādāties visu paku kādai receptei vajadzīgo paniņu, pievienojiet 1 ēdamkaroti etiķa vai citrona sulas 250 ml pilnpiena un ļaujiet pastāvēt 10 minūtes.

3. Ja pietrūkst mērcei nepieciešamā saldā krējuma, lietojiet tā vietā kondensēto pienu vai kafijas krējumu. Tomēr šie aizvietotāji neveidos putas, tāpēc nav piemēroti putukrējuma pagatavošanai.

4. Kūkas rotāšanai var izmantot konservētus augļus.

5. Pesto pagatavošanai der lielākā daļa riekstu, arī valrieksti un mandeles.

6. Granulēto cukuru var pārvērst pūdercukurā ar kafijas dzirnaviņu vai garšvielu dzirnaviņu palīdzību.

7. No sacietējušas maizes pagatavojiet rīvmaizi un sasaldējiet, tā būs vienmēr pie rokas, gatavojiet pildījumus vai virskārtas tādiem ēdieniem kā zivju sacepums vai ziedkāposti ar sieru.

8. Pagatavojiet augļu jogurtu, iemaisot ievārījumu jogurtā bez piedevām.

9. Piltuvi var pagatavot no plastmasas maisiņa, kuram nogriezts viens stūris.

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes