Vientuļa vīrieša zupas recepte "KOK borščs"

Vientuļa vīrieša zupas recepte "KOK borščs" Foto: Vientuļa vīrieša zupas recepte "KOK borščs"

Sastāvdaļas

  • kūpinātas cūku ribiņas
  • Kok zupu harčo (500 g)
  • 1 sīpols
  • 2 lieli kartupeļi
  • 1 saišķītis pētersīļu
  • 1 tējkarote KNORR delikat garšvielas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas
  • sāls pēc garšas
  • krējums pie pasniegšanas

Pagatavošana

  1. Kūpinātas cūku ribiņās liek katlā un vāra 2 stundas (+ -), kamēr gaļa pati lec nost no kauliem.
  2. 30 minūtes pirms ribiņas ir gatavas, liek klāt visas garšvielas pēc garšas.
  3. Pa to laiku nomizo kartupeļus un sagriež kubiņos, nomizo sīpolu, sasmalcina, apcep un liek katlā, kur vēl mums vārās cūkas ribiņas.
  4. Kad ribiņas gatavas, ņem laukā, noloba gaļu un sasmalcina to.
  5. Ribiņu buljona kura vārījās gaļa, liekas kartupeļus, pavāram kādu laiku un liekam klāt Kok zupu harčo, vāram visu līdz gatavs.
  6. Lejam zupu šķīvī iekšā, klāt krējumu un rotājam ar pētersīļu lapiņām.

Šādu zupu mācēs pagatavot pat tie, kas nemāk gatavot.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes