Sastāvdaļas
- kūpinātas cūku ribiņas
- Kok zupu harčo (500 g)
- 1 sīpols
- 2 lieli kartupeļi
- 1 saišķītis pētersīļu
- 1 tējkarote KNORR delikat garšvielas
- svaigi malti melnie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
- krējums pie pasniegšanas
Pagatavošana
- Kūpinātas cūku ribiņās liek katlā un vāra 2 stundas (+ -), kamēr gaļa pati lec nost no kauliem.
- 30 minūtes pirms ribiņas ir gatavas, liek klāt visas garšvielas pēc garšas.
- Pa to laiku nomizo kartupeļus un sagriež kubiņos, nomizo sīpolu, sasmalcina, apcep un liek katlā, kur vēl mums vārās cūkas ribiņas.
- Kad ribiņas gatavas, ņem laukā, noloba gaļu un sasmalcina to.
- Ribiņu buljona kura vārījās gaļa, liekas kartupeļus, pavāram kādu laiku un liekam klāt Kok zupu harčo, vāram visu līdz gatavs.
- Lejam zupu šķīvī iekšā, klāt krējumu un rotājam ar pētersīļu lapiņām.
Šādu zupu mācēs pagatavot pat tie, kas nemāk gatavot.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!