Sastāvdaļas
- 4 olas
- 200 pilnpiena
- 50 g kausēta sviesta
- 180 g cukura
- 20 g rauga
- 150 g rozīņu
- vanilīns
- 300 g kviešu miltu
Krēmam:
- 200 g saldā krējuma
- 100 g cukura
- 150 g sviesta
Pagatavošana
- Olas, 150 g piena, sviestu, cukuru un raugu labi samaisa, iesijā miltus.
- Iejauc mīklu kā biezajām pankūkām.
- Ļauj mīklai uzrūgt, pievieno atlikušo pienu, vanilīnu un rozīnes.
- Labai samaisa, liek ietaukotā formā, uzraudzē un cep gatavu.
- Gatavojam krēmu: krējumu un cukuru, nepārtraukti maisot karsē, līdz masa sabiezē. Atdzesē un saputo sviestu.
- Atdzisušo torti pa horizontāli sagriež divās daļās, starp tām ziež krēmu.
- Rotā ar sukādēm un ogām no kāda kompota.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!