Sastāvdaļas
- 300 g vārītu spageti
- 100 g šķiņķa desas
- 100 g spinātu
- 1 neliels sīpols
- 1 neliels burkāns
- 1 ķiploka daiviņa
- 70 g Krievijas siera
- 70 g Brī siera
- 4 olas
- 1 tomāts
- sāls, pipari
- garšvielas pēc garšas
- zaļumi
- olīveļļa
Pagatavošana
- Šķiņķa desu sagriež gabaliņos un pievieno vārītajiem spageti.
- Olas sakuļ ar sāli, pipariem.
- Sīki sagriež sīpolu un burkānu - cep, tad pievieno spageti.
- Sakapā ķiploku un pievieno spageti.
- Spinātus sagriež, pievieno spageti.
- Krievijas sieru sarīvē, pievieno spageti.
- Spageti masai pievieno sakultās olas - visu samaisa.
- Veidni ietauko, liek spageti masu.
- Tomātu sagriež šķēlītēs, Brī sieru - gabaliņos.
- Tomātu šķēlītes un Brī sieru liek virsū spageti masai, aprasina ar olīveļļu.
- Cep 180°C temperatūrā, 25-30 minūtes, gatavu, tikko izņemtu no krāsns, apkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
- Patur 10 minūtes, tad pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!