Spageti ar tomātu, bazilika un ķiploku mērci

Spageti ar tomātu, bazilika un ķiploku mērci Foto: Spageti ar tomātu, bazilika un ķiploku mērci

Sastāvdaļas

  • 10 ķiploku daiviņas
  • olīveļļā mērcēts baziliks
  • konservētu tomātu bundžiņa
  • spageti

Pagatavošana

  1. Olīveļļā apcep nomizotās, sasmalcinātās ķiploka daiviņas, pēc tam uz īsu brīdi pievieno baziliku, kuru ātri izņem. Pievieno ķiplokiem konservētos tomātus un uzkarsē. Noņem no plīts, ļauj atdzist.
  2. Tomātus sablenderē biezenī un atkal vāra uz lēnas uguns, līdz masa sabiezē. Izvāra spageti. Kad tie gatavi, pievieno mērcei, pakāpeniski pielejot ūdeni, kurā vārīja spageti.

Spageti ir vienkārši pagatavojami un garšo kā Itālijā!

Gatavo kā šefpavārs: izmēģini receptes no populārā seriāla “Lācis”! Recepte sadarbībā ar TV kanālu FX.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes