Sofrito - vistas gaļas, kartupeļu sautējums ar sīpoliem

Sofrito - vistas gaļas, kartupeļu sautējums ar sīpoliem Foto: Sofrito - vistas gaļas, kartupeļu sautējums ar sīp

Sastāvdaļas

  • 2/4 vistas, pārgrieztas uz pusēm
  • 5 kartupeļi
  • 3 sīpoli
  • rozmarīna zariņi, malta paprika, kurkuma, sāls, pipari
  • olīveļļa

Pagatavošana

  1. Karstā pannā, lej olīveļļu, pievieno mazliet maltas paprikas, kurkumas.
  2. Pannā liek lielos gabalos sagrieztus kartupeļus.
  3. Pieber sāli, piparus - cep, kamēr parādās brūngana garoziņa no visām pusēm.
  4. Maltu papriku samaisa ar kurkumu, sāli, pipariem, mazliet olīveļļas.
  5. Garšvielu maisījumā apviļā gaļu no visām pusēm.
  6. Kad kartupeļi ir izcepušies, tos izņem no pannas, noliek malā.
  7. Cep pannā lielos gabalos sagrieztus sīpolus.
  8. Tad cep vistas gaļu, kamēr tā apbrūnē no visām pusēm.
  9. Pievieno rozmarīna zariņus.
  10. Kad vistas gaļa ir gatava, eļļu ar rozmarīnu nolej.
  11. Pannā liek kartupeļus, sīpolus, svaigu rozmarīnu, uzlej 1 glāzi auksta ūdens.
  12. Pannai uzliek vāku, sautē uz mazas uguns 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes