Sastāvdaļas
- 2/4 vistas, pārgrieztas uz pusēm
- 5 kartupeļi
- 3 sīpoli
- rozmarīna zariņi, malta paprika, kurkuma, sāls, pipari
- olīveļļa
Pagatavošana
- Karstā pannā, lej olīveļļu, pievieno mazliet maltas paprikas, kurkumas.
- Pannā liek lielos gabalos sagrieztus kartupeļus.
- Pieber sāli, piparus - cep, kamēr parādās brūngana garoziņa no visām pusēm.
- Maltu papriku samaisa ar kurkumu, sāli, pipariem, mazliet olīveļļas.
- Garšvielu maisījumā apviļā gaļu no visām pusēm.
- Kad kartupeļi ir izcepušies, tos izņem no pannas, noliek malā.
- Cep pannā lielos gabalos sagrieztus sīpolus.
- Tad cep vistas gaļu, kamēr tā apbrūnē no visām pusēm.
- Pievieno rozmarīna zariņus.
- Kad vistas gaļa ir gatava, eļļu ar rozmarīnu nolej.
- Pannā liek kartupeļus, sīpolus, svaigu rozmarīnu, uzlej 1 glāzi auksta ūdens.
- Pannai uzliek vāku, sautē uz mazas uguns 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!