Sastāvdaļas
- 150 g fermentētā siera
- 1 1/2 glāzes piena
- 1 1/4 glāzes miltu
- 2 olas
- eļļa cepšanai
Pildījumam:
- 200 g konservētu ananāsu
- 200 ml skābā krējuma
Pagatavošana
- Olu baltumus atdaliet no olu dzeltenumiem.
- Olu dzeltenumus saputojiet ar pienu.
- Maisot pieberiet izsijātus miltus, pievienojiet rīvētu sieru, cukuru un sāli.
- Olu baltumus saputojiet līdz putām un iecilājiet mīklā.
- Eļļā izcepiet pankūkas.
- Ananāsus smalki sagrieziet un samaisiet ar skābo krējumu.
- Ananāsu sulu neizlejiet.
- Lieciet pildījumu uz pankūkām un satiniet tās.
- Pasniedziet ar uzsildītu ananāsu sulu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!