Rīsu sautējums ar dārzeņiem un tomātu sulu

Rīsu sautējums ar dārzeņiem un tomātu sulu Foto: Rīsu sautējums ar dārzeņiem un tomātu sulu

Sastāvdaļas

  • 500-800 g kāpostu
  • 1 sīpols
  • 1-2 burkāni
  • 100-500 ml tomātu sulas
  • 100 g brūno rīsu
  • zaļumi, garšvielas, sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Kāpostus sīki sakapā.
  2. Sīpolu sagriež gabaliņos.
  3. Burkānus sagriež šķēlītēs.
  4. Uz pannas bez taukvielām, uzlejot ūdeni vai tomātu sulu, sautē burkānus ar sīpolu.
  5. Pievieno kāpostus un turpina sautēt uz lielas uguns, kamēr dārzeņi karamelizējas.
  6. Dārzeņus nepārtraukti maisa, kad kāposti mazliet apcepušies, pievieno tomātu sulu un garšvielas.
  7. Dārzeņus samaisa un uguni samazina līdz minimumam.
  8. Pievieno rīsus, uzlej tomātu sulu - divreiz vairāk, kā rīsu.
  9. Pannai uzliek vāku un sautē, kamēr rīsi gatavi.
  10. Pirms pasniegšanas ēdienu pārkaisa ar sakapātiem pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes