Sastāvdaļas
- 2 baklažāni
- 2-3 tomāti
- 500 g maltas vistas gaļas
- 1 sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 100 g cieta siera
- 50 g sviesta
Pagatavošana
- Maltajai gaļai pievieno sakapātu sīpolu un ķiploka daiviņu, pieber sāli, piparus, visu kārtīgi samīca.
- Tomātus sagriež gredzenos.
- Baklažānus sagriež aplīšos un pasautē pannā, bez taukvielām.
- Kad baklažāni atdzisuši, uz katra aplīša liek maltās gaļas maisījumu.
- Ietaukotā veidnē izkārto baklažānus, tomātus, virsū tomātiem liek sviesta piciņas, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Cep 180°C temperatūrā, kamēr parādās zeltaina nokrāsa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!