Ratatujs ar gaļu

Ratatujs ar gaļu Foto: Ratatujs ar gaļu

Sastāvdaļas

  • 2 baklažāni
  • 2-3 tomāti
  • 500 g maltas vistas gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 100 g cieta siera
  • 50 g sviesta

Pagatavošana

  1. Maltajai gaļai pievieno sakapātu sīpolu un ķiploka daiviņu, pieber sāli, piparus, visu kārtīgi samīca.
  2. Tomātus sagriež gredzenos.
  3. Baklažānus sagriež aplīšos un pasautē pannā, bez taukvielām.
  4. Kad baklažāni atdzisuši, uz katra aplīša liek maltās gaļas maisījumu.
  5. Ietaukotā veidnē izkārto baklažānus, tomātus, virsū tomātiem liek sviesta piciņas, pārkaisa ar rīvētu sieru.
  6. Cep 180°C temperatūrā, kamēr parādās zeltaina nokrāsa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes