Pākšu pupiņu sautējums

Pākšu pupiņu sautējums Foto: Pākšu pupiņu sautējums

Sastāvdaļas

  • 800 g zaļo pākšu pupiņu
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 glāze saldā krējuma
  • dilles vai pētersīļi
  • sāls

Pagatavošana

  1. Pupiņu pākstīm nogriež galiņus un tās sagriež vēlamā lieluma gabalos.
  2. Pākstis liek katlā, pārlej ar ūdeni, lai pāksti ir nosegtas. Pieber sali pēc garšas.
  3. Sautē tik ilgi, līdz pākstis ir mīkstas.
  4. Tad pievieno saldo krējumu un miltus un maisa, līdz sautējums sabiezē.
  5. Pēc tam pieliek sviestu, sakapātas dilles vai pētersīļus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes