Medū cepta vistas fileja ar kukurūzas pārslām

Medū cepta vistas fileja ar kukurūzas pārslām Foto: Medū cepta vistas fileja ar kukurūzas pārslām

Sastāvdaļas

  • olīveļļa
  • 4 lielas vistas filejas, sagrieztas vertikālās strēmelēs
  • 560 g bez piedevu jogurta (grieķu)
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 2 ēdamkarotes Dižonas sinepju
  • 1/4 tējkarotes jūras sāls
  • 300 g kukurūzas medus brokastu pārslu (sasmalcinātu)

Pagatavošana

  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 175°C temperatūrai.
  2. Sajauc jogurtu, medu, sāli un sinepes.
  3. Šajā mērcē liek vistas filejas, kārtīgi samaisa un trauku apklāj ar pārtikas plēvi.
  4. Trauku liek ledusskapī uz 20 minūtēm.
  5. Pusi no sasmalcinātajām brokastu pārslām liek maisiņā. Turpat ieliek pusi no iemarinētās vistas filejas.
  6. Maisiņu aizver un sakrata, lai viss kārtīgi sajaucas.
  7. Maisiņa saturu izliek ietaukotā traukā.
  8. To pašu atkārto ar atlikušām brokastu pārslām un vistas fileju.
  9. Cep 20 - 25 minūtes līdz gatavībai un līdz izveidojas kraukšķīga garoziņa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes