Sastāvdaļas
- olīveļļa
- 4 lielas vistas filejas, sagrieztas vertikālās strēmelēs
- 560 g bez piedevu jogurta (grieķu)
- 2 ēdamkarotes medus
- 2 ēdamkarotes Dižonas sinepju
- 1/4 tējkarotes jūras sāls
- 300 g kukurūzas medus brokastu pārslu (sasmalcinātu)
Pagatavošana
- Uzsilda cepeškrāsni līdz 175°C temperatūrai.
- Sajauc jogurtu, medu, sāli un sinepes.
- Šajā mērcē liek vistas filejas, kārtīgi samaisa un trauku apklāj ar pārtikas plēvi.
- Trauku liek ledusskapī uz 20 minūtēm.
- Pusi no sasmalcinātajām brokastu pārslām liek maisiņā. Turpat ieliek pusi no iemarinētās vistas filejas.
- Maisiņu aizver un sakrata, lai viss kārtīgi sajaucas.
- Maisiņa saturu izliek ietaukotā traukā.
- To pašu atkārto ar atlikušām brokastu pārslām un vistas fileju.
- Cep 20 - 25 minūtes līdz gatavībai un līdz izveidojas kraukšķīga garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!