Maltā gaļa ar dārzeņiem

Maltā gaļa ar dārzeņiem Foto: Maltā gaļa ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 3 sarkanās saldās paprikas pākstis
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 250 ml maltas liellopu gaļas
  • 1 ēdamkarote saldās paprikas
  • 600 g tomātu
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote oregano
  • 2 tējkarotes sausā dārzeņu buljona
  • 4 ēdamkarotes saldā krējuma

Pagatavošana

  1. Sīpolus sagriež smalkos gredzenos, paprikas mīkstumu sloksnītēs, liek izkausētā sviestā un viegli apcep.
  2. Pieliek malto gaļu, viegli apsautē un pārkaisa ar saldo papriku.
  3. Tomātiem izņem kāta vietas, sagriež, sasmalcina ar mikseri un biezeni pievieno maltajai gaļai.
  4. Pieliek saspiestu ķiploku, oregano un pievieno veģetāro dārzeņu buljonu.
  5. Traukam uzliek vāku un uz lēnas uguns sautē apmēram 10 minūtes.
  6. Pirms pasniegšanas pieliek saldo krējumu un samaisa.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes