Sastāvdaļas
- 2 sīpoli
- 3 sarkanās saldās paprikas pākstis
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 250 ml maltas liellopu gaļas
- 1 ēdamkarote saldās paprikas
- 600 g tomātu
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 tējkarote oregano
- 2 tējkarotes sausā dārzeņu buljona
- 4 ēdamkarotes saldā krējuma
Pagatavošana
- Sīpolus sagriež smalkos gredzenos, paprikas mīkstumu sloksnītēs, liek izkausētā sviestā un viegli apcep.
- Pieliek malto gaļu, viegli apsautē un pārkaisa ar saldo papriku.
- Tomātiem izņem kāta vietas, sagriež, sasmalcina ar mikseri un biezeni pievieno maltajai gaļai.
- Pieliek saspiestu ķiploku, oregano un pievieno veģetāro dārzeņu buljonu.
- Traukam uzliek vāku un uz lēnas uguns sautē apmēram 10 minūtes.
- Pirms pasniegšanas pieliek saldo krējumu un samaisa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!