Liellopu gaļa ar melnajām plūmēm

Liellopu gaļa ar melnajām plūmēm Foto: Liellopu gaļa ar melnajām plūmēm

Sastāvdaļas

  • 200-250 g sīpolu
  • 1 liels burkāns
  • 600 g liellopu gaļas mīkstuma
  • kaudzīte žāvētu melno plūmju
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Sīpolus sakapā, burkānu sarīvē uz rīves.
  2. Dārzeņus sautē nelielā ūdens daudzumā, uz vidējas uguns, pannai uzliekot vāku.
  3. Gaļu sagriež gabaliņos un pievieno dārzeņiem.
  4. Žāvētās plūmes nomazgā un arī pievieno gaļai un dārzeņiem.
  5. Pielej 1/2 glāzes verdoša ūdens, pieber sāli un turpina sautēt, kamēr gaļa mīksta.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes