Sastāvdaļas
- 200 g kūpinātas vistas krūtiņas
- 150 g marinētu sēņu
- 1 sīpols
- 2 vārīti kartupeļi
- 3 vārītas olas
- 2 skābēti gurķi
- sāls, pipari pēc garšas
- majonēze
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Kartupeļus, olas sagriež mazos gabaliņos.
- Vistu sagriež mazos gabaliņos.
- Sīpolu sagriež gabaliņos un cep eļļā, kamēr tas kļūst zeltains.
- Pievieno sīki sagrieztas sēnes, maisot cep, pāris minūtes.
- Gurķus sagriež mazos gabaliņos.
- Bļodā liek gurķus, kartupeļus, olas, vistas gaļu, atdzesētas sēnes un sīpolu.
- Pieber sāli, piparus, pārlej majonēzi - samaisa.
- Rotā ar zaļumiem un liek ledusskapī.
- Pirms pasniegšanas, izņem no ledusskapja un mazliet patur istabas temperatūrā.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!