Sastāvdaļas
- 300 g kūpinātas vistas krūtiņas
- 300 g kartupeļu
- 350 g burkānu
- 140 g siera
- 60 g valriekstu
- 4 olas
- 300 ml majonēzes
- 1/2 granātābola
Pagatavošana
- Izvāra un atdzesē burkānus un kartupeļus, sagriež sīkos gabaliņos.
- Atsevišķās bļodās samaisa kartupeļus un burkānus ar daļu majonēzes.
- Izvāra un atdzesē olas.
- Olas un vistas krūtiņu sagriež sīkos gabaliņos.
- Sieru sarīvē.
- Valriekstus sadrupina vidēja lieluma drupačās.
- Izņem granātābola sēkliņas.
- Salātus liek kārtās, viegli piespiežot:
- 1 kārta - kartupeļi.
- 2 kārta - kūpināta vistas gaļa, uzklāj majonēzi.
- 3 kārta - valrieksti.
- 4 kārta - siers, uzklāj majonēzi.
- 5 kārta - burkāni.
- 6 kārta - olas.
- 7 kārta - granātābola sēkliņas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!