Sastāvdaļas
- 300 g garneļu
- 300 g kalmāru
- 200 g krabju nūjiņu
- 5 olas
- 130 g sarkano ikru
- majonēze
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Olas cieti izvāra, atdzesē, noņem čaumalu, atdala olu baltumus no dzeltenumiem.
- Olu baltumus sagriež, dzeltenumus atstāj rotāšanai.
- Garneles vāra viegli sālītā ūdenī.
- Verdošā sālsūdenī vāra šķēlītēs sagrieztus kalmārus, galvenais, nedrīkst pārvārīt, jo tad kalmāri būs sīksti.
- Krabju nūjiņas sagriež.
- Visas sastāvdaļas samaisa, pievieno pāris ēdamkarotes majonēzes, samaisa.
- Tikai tad pievieno sarkanos ikrus un viegli samaisa, lai tie neizšķīst.
- Sāli un piparus, ja nepieciešams, pievieno pašās beigās, jo ikri un majonēze ir pietiekoši sāļi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!