Krabju nūjiņu salāti ar garnelēm „Neptūns”

Krabju nūjiņu salāti ar garnelēm „Neptūns” Foto: Krabju nūjiņu salāti ar garnelēm „Neptūns”

Sastāvdaļas

  • 300 g garneļu
  • 300 g kalmāru
  • 200 g krabju nūjiņu
  • 5 olas
  • 130 g sarkano ikru
  • majonēze
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Olas cieti izvāra, atdzesē, noņem čaumalu, atdala olu baltumus no dzeltenumiem.
  2. Olu baltumus sagriež, dzeltenumus atstāj rotāšanai.
  3. Garneles vāra viegli sālītā ūdenī.
  4. Verdošā sālsūdenī vāra šķēlītēs sagrieztus kalmārus, galvenais, nedrīkst pārvārīt, jo tad kalmāri būs sīksti.
  5. Krabju nūjiņas sagriež.
  6. Visas sastāvdaļas samaisa, pievieno pāris ēdamkarotes majonēzes, samaisa.
  7. Tikai tad pievieno sarkanos ikrus un viegli samaisa, lai tie neizšķīst.
  8. Sāli un piparus, ja nepieciešams, pievieno pašās beigās, jo ikri un majonēze ir pietiekoši sāļi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes