Kefīrā marinētas vistas gaļas sacepums ar kartupeļiem, garšvielām un ķiplokiem

Kefīrā marinētas vistas gaļas sacepums ar kartupeļiem, garšvielām un ķiplokiem Foto: Kefīrā marinētas vistas gaļas sacepums

Sastāvdaļas

  • kefīrs
  • vistas gaļa
  • kartupeļi
  • garšvielas
  • sāls, pipari
  • ķiploki
  • ķirštomāti
  • olīveļļa

Pagatavošana

  1. Gatavo marinādi - sīki sakapā ķiplokus, pievieno tos kefīram, pieber sāli, piparus, garšvielas.
  2. Gaļu marinē 20-25 minūtes.
  3. Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, liek veidnē, pievieno olīveļļu, sāli, piparus, garšvielas.
  4. Ķiplokus saspiež ķiploku spiedē, liek virsū kartupeļiem.
  5. Ķirštomātus sagriež 4 daļās, liek veidnē.
  6. Kartupeļiem virsū liek vistas gaļu, pārlej ar atlikušo marinādi.
  7. Cep 200°C temperatūrā, 40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes