Sastāvdaļas
- 5-6 kartupeļi
- 500 g zivs filejas
- 2 tomāti
- 1 liels sīpols
- siers
- zaļumi
- saldais krējums
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež plānās šķēlītēs.
- Sīpolu sagriež gredzenos vai pusgredzenos.
- Tomātus sagriež šķēlītēs.
- Zivs fileju sagriež nelielos gabaliņos.
- Sieru sagriež plānās šķēlītēs.
- Zaļumus sakapā.
- Saldajam krējumam pieber sāli, piparus, ja vēlas, garšvielas zivij.
- Veidnē liek kartupeļu kārtu, sīpolus, zivs gabaliņus.
- Uzber mazliet sāli, uzkaisa zaļumus, uzklāj daļu saldā krējuma.
- Virsū liek tomātus, atkal uzklāj daļu saldā krējuma.
- Virsū tomātiem liek siera šķēlītes, tās izkārto tā, lai nosegtu visu virsmu.
- Atlikušo saldo krējumu pārlej malām.
- Cep 200-220°C temperatūrā, 25-30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!