Kartupeļu pankūkas ar dzērveņu mērci

Kartupeļu pankūkas ar dzērveņu mērci Foto: Kartupeļu pankūkas ar dzērveņu mērci

Sastāvdaļas

  • 300-400 g kartupeļu
  • 250 g miltu
  • 150 g sviesta
  • 120 g piens
  • 1 ola
  • šķipsniņa sāls
  • melnie pipari
  • 120 g lašu filejas
  • salātu lapas
  • 120 g krējums
  • 70 g dzērveņu mērce

Pagatavošana

  1. Sieru un kartupeļus sarīvējiet uz rīves.
  2. Pievienojiet olu un miltus.
  3. Pievienojiet pienu un sāli (pēc garšas).
  4. Visu kārtīgi samaisīt.
  5. No iegūtās masas veidojiet mazs pankūkas.
  6. Apcepiet uz pannas no abām pusēm.
  7. Pasniedziet ar krējumu, zaļumiem un dzērveņu mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes