Sastāvdaļas
- 500 g kārtainā mīkla (2 plāksnes, katra 250 g)
- dažas ēdamkarotes šokolādes - riekstu krēms
- cukura pērlītes
- pūdercukurs
- ola
Pagatavošana
- Vienu mīklas plāksni nosmērē ar šokolādes krēmu. Liek virsū otru plāksni.
- Lielāko daļu plāksnes sagriež aptuveni 0,5 cm platās strēmelēs.
- Ar cepumu formiņu no nesagrieztās daļas izspiež zvaigznītes.
- Ņem divas strēmelītes un saloka, veidojot eglīti. Nostiprina ar irbulīti, galā uzsprauž zvaigznīti.
- Katru eglīte pārsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar cukura pērlītēm.
- Cep līdz 200°C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 min.
- Atdzesētas pārkaisa ar pūdercukuru.
Recepte un foto: Santas Saldā Virtuve
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!