Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 2-3 kartupeļi
- majonēze
- siers
- sāls, pipari
Pagatavošana
- Vistas fileju sagriež 1 cm biezās šķēlēs, viegli izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Gaļas šķēles ietaukotā veidnē izkārto tā, lai gaļa nosedz visu veidnes apakšu, uzber sāli, piparus.
- Kartupeļus nomizo, sagriež 2 mm biezās šķēlītēs, uzber sāli, piparus, sajauc.
- Kartupeļus izkārto uz vistas filejas.
- Virsū kartupeļiem lej majonēzi.
- Pārkaisa rīvētu sieru.
- Veidni pārklāj ar foliju un liek 180-200°C temperatūrā uz 1 stundu.
- Pēc stundas noņem foliju un turpina cept, kamēr apcepas garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!