Sastāvdaļas
- 470 ml trekna saldā krējuma
- 1 ēdamkarotes cukura
- 2 ēdamkarotes šķīstošās kafijas (pulvera)
- 450 g Maskarpones siera (istabas temperatūrā)
- 255 g plāno, šokolādes vafeļu
- kakao pulveris
Pagatavošana
- Sagatavo apaļu veidni ar noņemamām malām.
- Dziļu trauku, putošanai, ievieto saldētavā uz 10 minūtēm.
- Izņem trauku no saldētavas un sajauc tajā saldo krējumu ar cukuru un šķīstošo kafiju - sakuļ ar blenderi, maksimālajā ātrumā - 2 minūtes, noturīgās putās. Uzmanīgi iecilā Maskarpones sieru, samaisa un noliek uz laiku malā.
- Veidnes pamatu noklāj ar šokolādes vafelēm.
- Virsū klāj krēma kārtu, tad atkal liek vafeles un atkal krēma kārtu, un tā pamīšus, liek vairākas kārtas.
- Pēdējai kārtai jābūt krēmam.
- Veidni pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī vismaz uz astoņām stundām (labāk uz nakti).
- Pirms pasniegšanas, desertu pārkaisa ar kakao pulveri (caur sietiņu), un noņem veidnes malas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!