Kafijas deserts ar saldo krējumu

Kafijas deserts ar saldo krējumu Foto: Kafijas deserts ar saldo krējumu

Sastāvdaļas

  • 470 ml trekna saldā krējuma
  • 1 ēdamkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes šķīstošās kafijas (pulvera)
  • 450 g Maskarpones siera (istabas temperatūrā)
  • 255 g plāno, šokolādes vafeļu
  • kakao pulveris

Pagatavošana

  1. Sagatavo apaļu veidni ar noņemamām malām.
  2. Dziļu trauku, putošanai, ievieto saldētavā uz 10 minūtēm.
  3. Izņem trauku no saldētavas un sajauc tajā saldo krējumu ar cukuru un šķīstošo kafiju - sakuļ ar blenderi, maksimālajā ātrumā - 2 minūtes, noturīgās putās. Uzmanīgi iecilā Maskarpones sieru, samaisa un noliek uz laiku malā.
  4. Veidnes pamatu noklāj ar šokolādes vafelēm.
  5. Virsū klāj krēma kārtu, tad atkal liek vafeles un atkal krēma kārtu, un tā pamīšus, liek vairākas kārtas.
  6. Pēdējai kārtai jābūt krēmam.
  7. Veidni pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī vismaz uz astoņām stundām (labāk uz nakti).
  8. Pirms pasniegšanas, desertu pārkaisa ar kakao pulveri (caur sietiņu), un noņem veidnes malas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes