Ingvera cepumi

Ingvera cepumi Foto: Ingvera cepumi

Sastāvdaļas

  • 275 g labas kvalitātes cepamā margarīna (tauku saturam jābūt vismaz 80%)
  • 20 g caur sietu izsijāta pūdercukura
  • 3 lielas sakultas olas
  • 80 g iesala ekstrakta
  • 450 g kviešu miltu
  • 1 naža gals malta ingvera
  • 2 naža gali maltu krustnagliņu
  • 1/2 naža gala cepamā pulvera

Pagatavošana

  1. Margarīnu atlaidina istabas temperatūrā, pēc tam kārtīgi sajauc ar pūdercukuru un iesala ekstraktu.
  2. Maisot pakāpeniski pievieno sakultas olas.
  3. Atsevišķā traukā sajauc miltus, ingveru, krustnagliņas un cepamo pulveri, pievieno margarīna un olu masai un kārtīgi sajauc.
  4. Gatavo mīklu uz ietaukotas cepešpannas izspiež ar konditorejas maisiņu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes