Sastāvdaļas
- 275 g labas kvalitātes cepamā margarīna (tauku saturam jābūt vismaz 80%)
- 20 g caur sietu izsijāta pūdercukura
- 3 lielas sakultas olas
- 80 g iesala ekstrakta
- 450 g kviešu miltu
- 1 naža gals malta ingvera
- 2 naža gali maltu krustnagliņu
- 1/2 naža gala cepamā pulvera
Pagatavošana
- Margarīnu atlaidina istabas temperatūrā, pēc tam kārtīgi sajauc ar pūdercukuru un iesala ekstraktu.
- Maisot pakāpeniski pievieno sakultas olas.
- Atsevišķā traukā sajauc miltus, ingveru, krustnagliņas un cepamo pulveri, pievieno margarīna un olu masai un kārtīgi sajauc.
- Gatavo mīklu uz ietaukotas cepešpannas izspiež ar konditorejas maisiņu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!