Sastāvdaļas
- 1 glāze grūbu
- 1 glāze ūdens
- 1 glāze piena
- 50 grami sviesta
- 2 ēdamkarotes kaltētu dārzeņu
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Grūbas izmērcē ūdenī. Noskalojam aukstā ūdenī. Liekam visu katlā ar biezām sienām. Uzvārām un pārliekam cepeškrāsnī.
- Tālāk gatavo cepeškrāsnī 150°C temperatūrā aptuveni 1 stundu, līdz grūbas mīkstas.
- Reizēm pārbaudām vai netrūkst ūdens, ja vajag, tad pielejam vārošu ūdeni.
- Pasniedzam ar skābu krējumu vai gaļas mērci.
Recepti piedāvā un iesaka: Inita Briedina
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!