Sastāvdaļas
- 120 ml ūdens
- 400 g cukura
- 1 paciņa želatīna
- 60 ml auksta vārīta ūdens
- 3-4 citronu sula
- dažas karotes cukura rotāšanai
Pagatavošana
- Citronus nomizo.
- Želatīnu aplej ar aukstu vārītu ūdeni un atstāj uz 10 minūtēm.
- Cukuru samaisa ar 120 ml ūdens, uzvāra un nedaudz pavāra.
- Cukura sīrupu noņem no uguns un pievieno želatīnu.
- Pievieno citronu sulu, kura izkāsta caur sietu.
- Visu samaisa un lej veidnē.
- Veidnei uzliek vāku un liek ledusskapī uz 2 stundām.
- Gatavu marmelādi sagriež gabaliņos.
- Katru gabaliņu apviļā cukurā, no visām pusēm, pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!