Cidonijas cukurā

Cidonijas cukurā Foto: Cidonijas cukurā

Sastāvdaļas

  • cidonijas
  • cukurs
  • ūdens

Pagatavošana

  1. Iztīrītas cidonijas sagriež plānās šķēlītēs, ber kārtās ar tikpat daudz cukura, cik sver cidonijas.
  2. Tur istabas temperatūrā, ik pa laikam apmaisot, līdz viss cukurs izkusis.
  3. Noslēgtā traukā vēsumā var uzglabāt ar visiem biezumiem.
  4. Nokāš sīrupu, salej to noslēgtos traukos un uzglabā vēsumā.
  5. Biezumus var pārliet ar nedaudz ūdens un savārīt ievārījumā vai arī pagatavot čipsiņus – biezumus izber uz cepamā papīra un cepeškrāsnī zemā temperatūrā izkaltē, pēc tam uzglabā slēgtā traukā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes