Biskvīta kūciņas ar zemeņu želejas krēmu

Biskvīta kūciņas ar zemeņu želejas krēmu Foto: Biskvīta kūciņas ar zemeņu želejas krēmu

Sastāvdaļas

Biskvītam:

  1. 150 g kausēta sviesta
  2. 150 g cukura
  3. 3 olas
  4. 1 tējkarote cepamā pulvera
  5. milti

Krēmam:

  • zemenes
  • želatīns ar arbūzu garšu
  • krējuma saldējums

Pagatavošana

  1. Sviestu sakuļ ar cukuru, olām gaisīgā masā.
  2. Pievieno cepamo pulveri, miltus, sakuļ mīklu - tai jābūt vidēji bieza skābā krējuma konsistencē.
  3. Mīklu lej ietaukotā veidnē,ar noņemamām maliņām,liek sakarsētā krāsnī, izcep biskvītu.
  4. Biskvītu atdzesē veidnē.
  5. Zemenes sagriež gabaliņos.
  6. Želatīnu pārlej ar karstu ūdeni(receptē ir izmantots firmas "Jello"želatīns ar arbūzu garšu, sarkanā krāsā), samaisa,atdzesē un liek ledusskapī uz 10 minūtēm.
  7. Kad želatīns ir sācis viegli sabiezēt, pievieno zemenes, blenderī sakultu, viegli pakusušu saldējumu, samaisa.
  8. Saldējuma vietā var izmantot putukrējumu.
  9. Veidnē, atdzisušajam biskvītam pārlej želatīna maisījumu, liek ledusskapī uz 2 stundām.
  10. Biskvītu sagriež gabalos, rotā ar zemenēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes