Sastāvdaļas
- 350 g vājpiena biezpiena
- 2 olu dzeltenumi
- 1 ēdamkarote medus
- 2 olu baltumi
- 2 ēdamkarotes miltu
- 30 g šokolādes
- 1 ēdamkarote kakao pulvera
- 2/3 tējkarotes cepamā pulvera
- 2 ēdamkarotes ūdens
- 1/2 glāze ķiršu
Pagatavošana
- Sajauc biezpienu ar olas dzeltenumiem un medu viendabīgā masā.
- Kūkas formā ieklāj ķiršus un pārlej ar biezpiena masu.
- Biskvīts: Sajauc visas sausās sastāvdaļas, tad pa vienam pievieno olu dzeltenumus un ūdeni.
- Ūdeni pievieno tik, lai mīkla būtu bieza kā krējums.
- Atsevišķā traukā ar elektrisko putotāju saputo olu baltumus un iecilā mīklā.
- Mīklu pārlej pār biezpiena masas kārtu un cep cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 30 - 40 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!