Sastāvdaļas
Porciju skaits - 4
- 1 paciņa Santa Maria Āzijas garšvielas Tom Kha zupai
- 1.5 iepakojums Santa Maria Kokosriekstu piens, oriģinālais
- 250 g šampinjoni (vai šitaki sēnes)
- 400 g tīģergarneles
- 1 gab. sarkanā paprika
- 1 gab. tomāts
- 2 ēd.k. laima sula
- 1 buntīte koriandrs
- 1 gab. citronzāles stiebrs
Pagatavošana
- Kokosriekstu pienam pievieno 400 ml ūdens, TOM KHA garšvielas un citronzāles stiebru (iepriekš sadauza vai salauž, lai izdalās garša).
- Uzvāra, pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku, šķēlītēs sagrieztas sēnes un gabaliņos sagrieztu tomātu, īsu brīdi vāra, līdz paprika un sēnes ir mīkstas.
- Liek klāt izlobītas garneles, vēl brīdi vāra, līdz garneles kļūst rozā.
- Citronzāli no zupas izņem, pievieno sasmalcinātu koriandru un laima sulu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!