Sastāvdaļas
- 4 kartupeļi
- 1 1/2 l vistas buljona
- 2 glāzes saldā krējuma
- 1 glāze sasmalcinātas vistas gaļas
- 1 svaigs gurķis
- selerijas saknes un purava gabals
- lociņi
- dilles
- sāls
- melnie pipari
Pagatavošana
- Vistas buljonā liek selerijas sakni, purava gabalu un pieber piparus un sali pēc garšas.
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabalos un pēc brīža pievieno buljonam.
- Kad zupa ir gatava, to sablendē, Tad lej atpakaļ katlā, pievieno saldo krējumu vai pienu, uzvāra un atdzesē.
- Pasniedzot zupā iemaisa sakapātus lociņus un dilles, vistas gaļas gabaliņus un kubiņos sagrieztu svaigo gurķi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!