Sastāvdaļas
- 2 paciņas nesaldu apaļo krekeru
- 1 bundža zivju konservu (lasis, tuncis, saira)
- 4-5 cieti vārītas olas
- 300 g majonēzes
- 1-2 ķiploka daiviņas
- loki
- 100 g siera
Pagatavošana
- Traukā liek krekeru kārtu, virsū liek rīvētus olu baltumus, kas samaisīti ar majonēzi(olu dzeltenumus atstāj rotāšanai).
- Tad liek atkal krekeru kārtu, virsū uzklāj mazliet majonēzes, virsū liek ar dakšiņu samīcītus un samaisītus ar majonēzi zivju konservus(šķidrumu nolej).
- Pārkaisa ar sasmalcinātiem lokiem.
- Atkal liek krekeru kārtu, tad rīvētu sieru, kas samaisīts ar majonēzi un sakapātiem ķiplokiem.
- Tad liek atkal krekerus, uzklāj majonēzi, pārkaisa ar rīvētiem olu dzeltenumiem.
- Tad torti atstāj istabas temperatūrā uz 2 stundām, tad liek uz 1 stundu ledusskapī.
- Vai arī torti apklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz nakti.
- Majonēzi liek tādā daudzumā, lai torte nebūtu pārāk sausa vai par daudz, ka ir par šķidru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!