Sastāvdaļas
- 200 g zandarta filejas
- 150 g gliemeņu
- 50 g sparģeļu
- 150 g saldētu dārzeņu kokteiļa
- 50 g saldā krējuma
- 20 g baltvīna
- 1 ola
- 30 g saldkrējuma sviesta
- 1 citrons
- 1 ķiploka daiviņa
- 30 g miltu
- 30 g svaigu pētersīļu
- garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
- Zandarta fileju noskalo un nosusina ar papīra dvieli.
- Uzkaisa garšvielas.
- Olu saputo, iemērc fileju un pēc tam apviļā miltos.
- Liek uz pannas cepties sakarsētā sviestā.
- Gliemenes izņem no čaulas, pārslaka ar citrona sulu.
- Sakapā ķiploku un uzber gliemenēm.
- Tās tvaicē baltvīnā, kuram pievienoti sasmalcināti pētersīļi.
- Kad gliemenes gatavas, pārlej saldo krējumu.
- Sparģeļus nomazgā, cietos kātiņus notīra ar dārzeņu tīrāmo.
- Dārzeņu kokteili tvaicē, pievieno garšvielas pēc izvēles.
- Visu kārto uz šķīvja.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!