Zandarta fileja ar zaļumiem un mīdiju mērci

Zandarta fileja ar zaļumiem un mīdiju mērci Foto: Zandarta fileja ar zaļumiem un mīdiju mērci

Sastāvdaļas

  • 200 g zandarta filejas
  • 150 g gliemeņu
  • 50 g sparģeļu
  • 150 g saldētu dārzeņu kokteiļa
  • 50 g saldā krējuma
  • 20 g baltvīna
  • 1 ola
  • 30 g saldkrējuma sviesta
  • 1 citrons
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 30 g miltu
  • 30 g svaigu pētersīļu
  • garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Zandarta fileju noskalo un nosusina ar papīra dvieli.
  2. Uzkaisa garšvielas.
  3. Olu saputo, iemērc fileju un pēc tam apviļā miltos.
  4. Liek uz pannas cepties sakarsētā sviestā.
  5. Gliemenes izņem no čaulas, pārslaka ar citrona sulu.
  6. Sakapā ķiploku un uzber gliemenēm.
  7. Tās tvaicē baltvīnā, kuram pievienoti sasmalcināti pētersīļi.
  8. Kad gliemenes gatavas, pārlej saldo krējumu.
  9. Sparģeļus nomazgā, cietos kātiņus notīra ar dārzeņu tīrāmo.
  10. Dārzeņu kokteili tvaicē, pievieno garšvielas pēc izvēles.
  11. Visu kārto uz šķīvja.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes