Vistas filejas salāti ar kivi, āboliem un olām

Vistas filejas salāti ar kivi, āboliem un olām Foto: Vistas filejas salāti ar kivi, āboliem un olām

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītas vistas filejas
  • 4 vārītas olas
  • 2-3 kivi
  • 1-2 āboli
  • 1-2 vārīti burkāni
  • 250 g majonēzes
  • 1-2 ķiploka daiviņas
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Majonēzi samaisa ar ķiploku spiedē saspiestām ķiploku daiviņām.
  2. Liela trauka vidū liek otrādi apgrieztu glāzi vai burku, apkārt tai kārtās liek salātu produktus:
  3. 1 kārta - sagriezta vistas fileja, pieber sāli, piparus pēc garšas.
  4. 2 kārta - gabaliņos sagriezti kivi, uzklāj majonēzi ar ķiplokiem.
  5. 3 kārta - uz rupjās rīves sarīvēti olu baltumi, uzklāj majonēzi ar ķiplokiem.
  6. 4 kārta - uz rupjās rīves sarīvēti burkāni, plānā kārtiņā uzklāj majonēzi ar ķiplokiem.
  7. 5 kārta - uz rupjās rīves sarīvēti āboli(mazliet uzrasina citronu sulu, lai tie nepaliek tumši).
  8. Salātu virsmu un sānus noklāj ar majonēzi.
  9. Olu dzeltenumus sarīvē uz smalkās rīves un pārkaisa salātiem.
  10. Salātus liek ledusskapī vismaz uz 1 stundu.
  11. Uzmanīgi izņem glāzi vai burku, rotā ar kivi šķēlītēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes