Sastāvdaļas
- 250 g vistas filejas
- 3 paprikas (dažādu krāsu)
- 1 avokado
- 1 apelsīns
- 10 g svaigas piparmētras
- 40 ml olīveļļas
- 15 g medus
- 20 ml laima sulas
- 1 tējkarote Dižonas sinepju
Pagatavošana
- Vārītu vai ceptu vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos.
- Papriku sagriež stienīšos.
- No avokado izņem kauliņu, noņem miziņu un sagriež kubiņos.
- Notīra apelsīnu, sadala daiviņās un sagriež kubiņos.
- Mērcei sajauc olīveļļu ar smalki sakapātu piparmētru, laima sulu, sinepēm un medu.
- Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!