Sastāvdaļas
- 50 g konservētu jūras kāpostu
- 50 g svaigu kāpostu
- 25 g skābētu gurķu
- 25 g sīpolu
- 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
- 1 ēdamkarote eļļas
- cukurs, sāls pēc garšas
- 1 lauru lapa
- 100 g liesas desas
- 50 g vārītas vai ceptas gaļas
- 50 g krējuma
- buljons pēc vajadzības
Pagatavošana
- Kāpostus sagriež un buljonā vāra mīkstus.
- Eļļā sacep sasmalcinātu sīpolu, tomātu biezeni, stienīšos sagrieztu desu un gurķus.
- Buljonā liek sagatavotos produktus, jūras kāpostus, garšvielas, uzvāra, pieliek stienīšos sagrieztu gaļu un krējumu.
Var pievienot svaigus gurķus, tomātus, marinētas sēnes, melnās plūmes bez kauliņiem, šķiņķi, cīsiņus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!