Sastāvdaļas
- 200 g sviesta
- 1 glāze cukura
- 1 glāze miltu
- 2 olas
- 2-3 āboli
- 1 tējkarote malta kanēļa
- pūdercukurs
Pagatavošana
- Mīkstu sviestu samīca, pievieno miltus, cukuru - saberž drumstalas.
- Pievieno olas un samīca mīklu.
- Mīklu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 1 stundu.
- Mīklu izņem no ledusskapja un noliek mazliet pastāvēt istabas temperatūrā.
- Mīklu plāni izrullē, liek virsū rīvētus ābolus.
- Ābolus pārkaisa ar cukuru un kanēli pēc garšas.
- Mīklu satin ruletē un liek veidnē, cep 200°C temperatūrā, 30 minūtes.
- Strūdeli sagriež šķēlēs, kamēr tā ir silta, jo savādāk tā sadrups.
- Pārkasa ar pūdercukuru.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!