Sastāvdaļas
- 400 g biezpiena
- 500 g skābā krējuma
- 5 ēdamkarotes kakao pulvera
- 40 g želatīna
- 1/2 paciņa „Selgas” cepumu
- 2/3 glāzes cukura
Pagatavošana
- Želatīnu pārlej ar 1/2 glāzi ūdens un atstāj uzbriest.
- Blenderī sajauc cukuru ar biezpienu un krējumu.
- Uzbriedināto želatīnu sajauc ar 5 ēdamkarotēm piena un nelielā katliņā uzkarsē to.
- Tad pievieno to biezpiena masai un labi visu samaisa, sadala 3 daļās.
- Vienu no daļām sajauc ar kakao pulveri, otru ar sasmalcinātiem cepumiem.
- Sevis izvēlēto kūkas formu pārklāj ar pārtikas plēvi un kārtās, pa 2 ēdamkarotēm, klāj visas biezpiena masas.
- Ievieto ledusskapī uz 6 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!