„Selgas” cepumu – biezpiena deserts

„Selgas” cepumu – biezpiena deserts Foto: „Selgas” cepumu – biezpiena deserts

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena
  • 500 g skābā krējuma
  • 5 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 40 g želatīna
  • 1/2 paciņa „Selgas” cepumu
  • 2/3 glāzes cukura

Pagatavošana

  1. Želatīnu pārlej ar 1/2 glāzi ūdens un atstāj uzbriest.
  2. Blenderī sajauc cukuru ar biezpienu un krējumu.
  3. Uzbriedināto želatīnu sajauc ar 5 ēdamkarotēm piena un nelielā katliņā uzkarsē to. 
  4. Tad pievieno to biezpiena masai un labi visu samaisa, sadala 3 daļās.
  5. Vienu no daļām sajauc ar kakao pulveri, otru ar sasmalcinātiem cepumiem.
  6. Sevis izvēlēto kūkas formu pārklāj ar pārtikas plēvi un kārtās, pa 2 ēdamkarotēm, klāj visas biezpiena masas.
  7. Ievieto ledusskapī uz 6 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes