Sastāvdaļas
- 200 g seleriju kāti
- 2 apelsīni
- 10 valrieksti
- lapu salāti
- nedaudz rukolas salāti
- 1 ēd.karote olīveļļa
- sāls
- 2 ēd.karotes jebkuras gaišās gatavās mērces
Pagatavošana
- Seleriju kātus nomazgāt, sagriezt plānās ripiņās.
- Apelsīnus notīrīt, sagriezt.
- Lapu salātus un rukolas salātus nomazgāt, nosusināt.
- Lielā šķīvī uz salātu lapām kārto sagrieztās selerijas, apelsīnus, pārkaisa ar rukolas salātiem.
- Olīveļļu samaisa ar šķipsniņu sāls, pārlej pāri salātiem un pārkaisa ar notīrītiem valriekstiem.
- Pārlej ar gaišo mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!