Rīsu biezputra ar augļiem un ķiršu ievārījumu

Rīsu biezputra ar augļiem un ķiršu ievārījumu Foto: Rīsu biezputra ar augļiem un ķiršu ievārījumu

Sastāvdaļas

  • 200 g rīsu
  • piens
  • 1 ābols
  • 1 banāns
  • ķiršu ievārījums
  • citi augļi pēc izvēles
  • cukurs
  • sāls

Pagatavošana

  1. Rīsus noskalo aukstā ūdenī un ieber katliņā aukstā ūdenī.
  2. Pieber šķipsniņu sāls un vara, līdz rīsi ir gandrīz gatavi, pieliet pienu un vāra līdz rīsi ir mīksti un irdeni.
  3. Rīsus nokāš un ieliek traukā.
  4. Iemaisa šķipsniņu cukura un gabaliņos sagrieztus augļus pēc izvēles.
  5. Pieliek ķiršu ievārījumu.

Garšīgas un veselīgas brokastis.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes