Riekstu – iebiezinātā piena kūka „Lāčuks”

Riekstu – iebiezinātā piena kūka „Lāčuks” Foto: Riekstu – iebiezinātā piena kūka „Lāčuks”

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 200 g maltu valriekstu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 80 g cukura
Krēmam:
  • 1 bundža vārīta iebiezinātā piena
  • 100 g sviesta
  • 100 g kausētas šokolādes

Pagatavošana

  1. Ar putojamo slotiņu saputo olas un cukuru, pievieno sasmalcinātos riekstus un rūpīgi samaisa.
  2. Sevis izvēlētu kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un pārkaisa ar miltiem.
  3. Mīklu ieklāj sagatavotajā kūkas formā un liek cepties 180°C temperatūrā 5 - 10 minūtes.
  4. Krēms: Visas nepieciešamās sastāvdaļas sajuac viendabīgā masā un pārklāj pār nedaudz atdzesētu biskvītu.
  5. Dekorē pēc pašu gaumes un ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes